Salate

7 octombrie 2008
Din categoria " salate la botul calului"
 
In dimineata asta, mi-am amintit ca o salata verde , infoiata, frumoasa, crocanta, ma astepta de citeva zile in frigider . O neglijasem, cu gindul la chestii mai pragmatice si mai putin gastronomice. Am scos-o la lumina. Avea citeva frunze uscate si vreo doua usor inghetate (frigider prost…) – dar, pentru ca mama o asezase cu fata in jos, restul era intacta si la fel de crocanta cum mi-o aminteam.
 
Si am inceput improvizatia. Va spuneam ca sint fascinata de salate inca de la vizita mea in Ucraina, la hotel Harkov. Am ras morcov si telina pe razatoarea mica. Am taiat un ardei portocaliu (marunt), am spart citeva nuci si le-am taiat fin. Ulei de masline, lamiie. Am mincat-o cu felii de muschiulet fripte pe plita (la recomandarea d-nei doctor, care m-a atentionat ca verdeturile nu sint de ajuns in dieta copilului nenascut).


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X